Social

Casă de vis pentru copiii pompierului decedat acum trei ani

A fost odată o familie fericită. Alina și Cosmin aveau două fetițe și așteptau un băiețel. Casa visurilor lor era ridicată undeva, în comuna gorjeană Turburea, dar mai aveau mult de lucru până să o facă locuibilă. Dar, ziua de 23 august 2018 avea să schimbe totul. Cosmin Drăgoi, paramedic al Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj, a murit la doar 38 de ani, într-un accident rutier care a avut loc la Bărbătești. 

Au fost trei ani în care Alina nici nu a avut timp să plângă atât cât ar fi avut nevoie, pentru că trebuit să fie și mamă, și tată pentru cei trei copii. De casă nu a fost timp, deși ar fi fost nevoie.

După trei ani, însă, s-a întâmplat minunea. Echipa Visuri la cheie de la Pro TV a venit la ei și a finalizat casa. “Noi suntem prințese și acesta este castelul nostru”, au spus fetițele când au văzut cum arată acum casa ridicată de tatăl lor. 

Echipa a fost sprijinită și de foștii colegi ai lui Cosmin, care au ajutat mai ales la amenajarea exterioară. Cu toții s-au bucurat pentru Alina, care a avut în sfârșit puterea să zâmbeastă după atâția ani. A promis că se va ocupa și de ea, pentru că doar astfel le va fi bine și copiilor.

Vizualizări: 13,277

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: