Actualitate

Concurs pentru postul de manager al Centrului ”Brâncuși”

Primăria Târgu Jiu organizează un concurs de proiecte de management pentru ocuparea funcției de manager al Centrului de Cercetare, Documentare și Promovare ”Constantin Brâncuși”. 

Este vorba de postul ocupat de Doru Strîmbulescu, care nu a mai putut să depună un nou proiect de management, având în vedere că nu a obținut cel puțin nota 9 la evaluarea activității pe ultimii cinci ani. 

Persoanele interesate pot depune dosarul de concurs și proiectul de management până în data de 4 iulie, ora 16.00, la Primăria Târgu Jiu. 

În cursa pentru șefia centrului se pot înscrie absolvenții de studii universitare în domeniul fundamental științe umaniste și arte, ramura de știință filologie, filozofie, istorie, teologie, studii culturale sau arte. De asemenea, trebuie să aibă și studii universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției de manager. 

Candidaților li se mai cere să aibă o vechime de cel puțin 5 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției, dar și pregătire sau experiență în management.

Proiectele de management trebuie să conțină punctele de vedere ale candidaților asupra dezvoltării și evoluției centrului în perioada 1 septembrie 2022-31 august 2027. Rezultatul final al concursului ar urma să fie anunțat spre sfârșitul lunii iulie.  

Vizualizări: 1,230

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: