Social

Când vor începe lucrările pentru introducerea gazelor

Cel târziu în această toamnă vor începe lucrările pentru introducerea gazelor în mai multe localități din județul Gorj. Printre ele, Arcani, Bălești și Runcu. Cele trei comune sunt prinse într-un parteneriat, finanțarea a fost deja obținută și, în câteva luni, va fi deschis șantierul.

 

Edilul comunei Arcani, Dan Coiculescu, a declarat că acesta e cel mai important și cel mai așteptat proiect din comună: “Acum, pentru noi, cel mai important proiect e sistemul de distribuție a gazelor naturale. Suntem într-un parteneriat cu Bălești și Runcu. Am primit o finanțare pentru acest sistem de distribuție a gazelor și după ce parcurgem toate etapele procedurale, sperăm ca în vară, spre toamnă, să dăm drumul la lucrările pentru gazul natural. Venim în sprijinul oamenilor”, a declarat primarul din Arcani.

 

Acesta se mai mândrește că toți localnicii din comună au canalizare și apă. Școlile sunt toate modernizate și, în plus, va mai fi ridicată una de la zero în centrul comunei pentru că vechea școală a fost afectată grav de cutremurele de anul trecut așa că autoritățile au fost nevoite să o demoleze după ce au fost făcute expertizele.

 

„Avem sistem de canalizare funcțional în toată comuna. Avem apă tratată în toată comuna. Avem rețeaua de unități școlare reabilitate prin PNDL și acum o să începem reconstrucția școlii din Arcani pe care am fost obligați să o desființăm în urma cutremurului de anul trecut”, a mai spus edilul într-o emisiune la Tele 3.

Vizualizări: 1,587

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: