Social

Pistă de biciclete într-o comună cu potențial turistic

O nouă pistă de biciclete va fi amenjată în comuna Baia de Fier. Administrația locală a reușit să acceseze fondurile necesare pentru o astfel de investiție care nu va face altceva decât să creeze condiții în plus localnicilor, dar mai ales turiștilor care ajung în zonă.

 

Proiectul valoarează aproape două milioane de lei, bani obținuți prin PNRR, iar lucrările au fost deja scoase la licitație.

„Obiectul contractului constă în construirea Pistelor de biciclete ce se vor realiza pe o lungime totală de 2962 m, compusă din 3 tronsoane: tronsonul 1 și 2 se vor realiza în satul Baia de Fier și tronsonul 3 se va realiza în satul Cernădia”, conform documentației atașată în SEAP.

Cu această nouă investiție administrația locală din Baia de Fier mai bifează o reușită.

„Am reușit să obținem fondurile necesare pentru a demara lucrările la o nouă istă de biciclete. Venim, astfel, în sprijinul localnicilor și al turiștilor care vor putea să renunțe, pe cât posibil, la mașină în favoarea unei biciclete, din moment ce infrastructura le va permite acest lucru”, a declarat Dumitru Turbăceanu, primarul comunei Baia de Fier.

Vizualizări: 441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: