antiVirale

Când vor fi Zilele Municipiului Târgu Jiu și Festivalul Berii

Administrația locală din Târgu Jiu pasează responsabilitatea organizării evenimentelor de Zilele Municipiului și Festivalul Berii către o firmă privată. 

Este vorba de societatea Eventsystem Time SRL, cu care municipalitatea va încheia un parteneriat în acest sens. 

Activitățile de Zilele Municipiului vor avea loc în luna mai, iar Festivalul Berii în luna august, ambele urmând să se desfășoare pe Insulița Jiului. Primarul Marcel Romanescu a inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu pentru încheierea unui acord de parteneriat cu firma din Târgu Jiu, care a fost dezbătut în ședința extraordinară din 6 aprilie.

”SC Eventsystem Time SRL este o societate cu o vastă experiență în organizarea de evenimente cultural-artistice, derulând numeroase evenimente notabile cum ar fi: Zilele Municipiului Târgu Jiu organizate începând cu anul 2015 până în prezent, Festivalul Berii Târgu Jiu organizat începând cu anul 2015 până în prezent, Zilele Municipiului Motru 2019, etc.”, se arată în raportul de specialitate atașat proiectului de hotărâre. 

Printre altele, societatea în cauză se angajează ”să asigure buna derulare a evenimentelor, prin garantarea diversității în zonele de fast food, shop, fun, muzică (de comun acord de către cei doi parteneri), foc artificii”. De asemenea, își asumă contractarea furnizorilor de servicii pentru derularea evenimentelor, fiind vorba aici de logistică, partea artistică, servicii de asistență medicală. 

Municipalitatea din Târgu Jiu va fi coorganizator. Va sprijini societatea respectivă prin convocarea reprezentanților autorităților locale în cadrul unei comisii de autorizare. Totodată, va asigura folosința gratuită a locațiilor de desfășurare a manifestărilor, va asigura paza și ordinea publică în afara zonelor de desfășurare, dar și stingerea și prevenirea incendiilor pe perioada derulării evenimentelor. 

 

Vizualizări: 12,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: