Social

Când vor fi distribuite produsele lactatele în unitățile școlare din Gorj 

Consiliul Județean Gorj caută în această perioadă un operator care să asigure furnizarea şi distribuția de lapte și produse lactate în cadrul Programului pentru școli al României, pentru unități școlare din județul Gorj.

Conform autorităților, produsele sunt ”pentru preşcolarii din grădiniţele cu program normal de 4 ore de stat autorizate/acreditate şi particulare acreditate şi elevilor din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi particular din unitățile administrativ-teritoriale de pe raza județului Gorj care au aprobat, prin hotărâre a consiliului local, neasumarea răspunderii organizării și derulării procedurilor de atribuire a contractelor/acordurilor cadru pentru achiziția produselor și a serviciilor aferente Programului pentru școli al României, pentru anul școlar 2022 – 2023”, se arată în anunțul de licitație, unde se precizează și că ”achiziția menționată reprezintă reluarea lotului care a fost anulat în cadrul achiziției inițiată prin anunțul nr. CN1043797/16.06.2022”. 

În acest sens, autoritățile județene au alocat aproape 2.2 milioane lei, bani care provin din fonduri europene. Este un contract ce va fi încheiat pe o perioadă de 11 luni. Termenul limită pentru primirea ofertelor de la furnizorii interesați este 1 noiembrie.

Vizualizări: 1,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: