antiVirale

Campionatul de rallycross de la Târgu Jiu aduce zeci de echipaje la start

Peste 50 de echipaje vor participa la cea de-a III-a etapă a Campionatului Național de Rallycross-Cupa Municipiului Târgu Jiu, întrecere sportivă ce va avea loc, în zilele de 16 și 17 iulie, la Preajba. 

 

Organizatorii se așteaptă ca cel puțin 1500 de persoane să asiste la acest eveniment sportiv. Întrecerea este organizată pe 12 clase de competiție si va desfășura pe parcursul celor două zile la Baza Sportivă de Auto-Motocross. Competiția face parte din calendarul Federației Române de Automobilism Sportiv pe anul 2022. 

 

În 16 iulie, între orele 12.00-16.00, vor avea loc manșele 1 și 2 de calificări. În 17 iulie, între orele 11.00 și 15.00, se va ține manșa 3 de calificări și finalele pe fiecare clasă, urmate de festivitatea de premiere.

 

”În plus față de doza de adrenalină specifică unei competiții de rallycross, pe timpul programului de duminică-17 iulie, ACS Raideri alături de partenerii săi a pregătit momente artistice și dans, diverse demonstrații spectaculoase, tombole cu premii pentru spectatori, sesiuni foto alături de piloți și multe alte surprize pentru cei pasionați”, a spus Cristian Dunavățu, vicepreședinte ACS Raideri.   

     

Vizualizări: 795

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: