Social

Campioana Gorjului a promovat în Liga 3!

Echipa campioană a Gorjului în ultimul sezon a reușit promovarea în Liga 3, CSO Turceni urmând să joace sezonul viitor în cel de-al treilea eșalon.

Aflată constant în ultimele sezoane pe primele locuri în clasamentul Ligii 4, fiind deseori campioană a Gorjului, CSO Turceni merita de mai mult timp să joace în eșalonul trei, acolo unde gorjenii s-au mai aflat în trecut. Echipa din Turceni a mai reușit promovarea și cu alte ocazii iar în perioada de pandemie a refuzat invitația FRF de a evolua la nivel de Liga 3, acum clubul din orașul Turceni fiind pregătit pentru a evolua la nivel superior.

Cei de la CSO Turceni au reușit promovarea grație victoriei de pe teren propriu din meciul tur, 1-0 cu campioana din Caraș Severin, ACS Slatina Timiș. În returul programat sâmbătă gorjenii au încheiat jocul la egalitate, scor 1-1, meciul fiind unul spectaculos. Oaspeții de la Turceni au ratat și o lovitură de la 11 metri în ultimele minute de joc. 

AJF Gorj a transmis public un mesaj de felicitare pentru clubul din Turceni: „CSO Turceni a promovat în Liga 3! După ce au învins în tur cu 1-0, gorjenii au terminat la egalitate, scor 1-1, în deplasarea din Caraș Severin, unde au întâlnit pe ACS Slatina Timiș! Felicitări tuturor celor care au contribuit la acest frumos succes al fotbalului gorjean și multă baftă în liga 3!”

Vizualizări: 1,127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: