Social

Căminul cultural, inaugurat cu multă voie bună

Căminul cultural din comuna gorjeană Bălești, sat Rasova, a fost inaugurat ieri, cu multă voie bună întreținută de artiștii locali și nu numai.

“Satul Rasova a îmbrăcat haine de sărbătoare, cu ocazia inaugurării Căminului Cultural "Gheorghe Mănoiu". Mulțumim celor implicați în reușita acestor manifestări”, a transmis primarul comunei, Mădălin Ungureanu.

La acest eveniment au participat zeci de copii care fac parte din ansamblul de dans popular “Brâulețul” din Bălești, instructor fiind Nică Lăzăroiu, dar și grupul vocal folcloric “Altița”, profesor coordonator fiind Elena Popescu Lăzăroiu.

Au mai cântat tinerii interpreți Guran Bogdan, Andreea Dănau, iar recitalurile au fost susținute de Elena Popescu Lăzăroiu și Nicoleta Lăcătușu.

Primarul comunei Bălești, Mădălin Ungureanu, spune că respectiva clădire din satul Rasova se afla într-un stadiu avansat de degradare. Căminul cultural este benefic pentru activitățile culturale, dar și pentru diferitele evenimente din viața oamenilor.

Prin refacerea și dotarea căminului cultural, autoritățile locale vor și să reînvie tradițiile, prin organizarea de hore și alte activități cultural-artistice.

 

Vizualizări: 971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: