Eveniment

Câini periculoși, liberi pe stradă

Doi câini periculoși au atacat un alt câine pe o stradă din Târgu Jiu. Proprietarul animalului atacat a sunat la 112, să ceară ajutor. 

Un echipaj de jandarmi a ajuns la locul incidentului și i-au amendat pe stăpânii patrupedelor lăsate nesupravegheate. ”În urma unui apel SNUAU 112 efectuat de un cetățean care sesiza faptul că, pe strada Prieteniei din municipiul Târgu-Jiu, un vecin a lăsat liberi doi câini dintr-o rasă periculoasă, care au atacat un alt câine, la fața locului a fost direcționat un echipaj de jandarmerie care a constatat că aspectele sesizate se confirmă. A fost solicitat și un echipaj de ecarisaj pentru prinderea și preluarea celor doi câini la adăpostul canin. Totodată, urmare a verificărilor efectuate, au fost identificați proprietarii celor doi câini periculoși”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Gorj.

Jandarmii au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 400 de lei, fiecare, proprietarilor câinilor, conform O.U.G. nr. 55/2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi.

Vizualizări: 915

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: