Actualitate

Cadastrări făcute după ureche. Primar: Au cadastrat și în drum

Cadastrul rămâne una dintre cele mai complicate probleme pentru mulți edili din Gorj. la Scoarța, de exemplu, primăria a fost nevoită să facă întreaga procedură ca să introducă rețeaua de gaze naturale. Primarul Ion Stamatoiu spune că au fost făcute, în trecut, cadastrări și în drum. Adica oameni făcuți proprietari pe domeniul public.

Neregulile au ieșit la iveală acum și a fost nevoie să fie îndreptate. „Avem un mare proiect în comuna Scoarța: rețea inteligentă de gaze. Ce a însemnat cadastrare, cu suprapuneri. S-au făcut cadastrări în trecut și în drum pentru cetățeni și a trebuit să renunțe la o parte din bucățica aia de drum”, a declarat primarul din Scoarța.

De altfel, în aproximativ 30 de comune din județul Gorj vor fi introduse gaze. E unul dintre cele mai importante proiecte din județ.

La Primăria Scoarța, e un singur salariat care se ocupă de investiții, licitații și de proiecte, spune edilul. Ar mai fi nevoie de suplimentare, dar nu se pot face angajări. „Săptămâna viitoare, voi merge la București să semnez un prim proiect: reabilitarea drumurilor de interes local. E primul proiect. Și mai avem pe Anghel Saligny, pe CNI, AFM, buget local. Avem un singur salariat care se ocupă de această mare activitate: investiții, achiziții, proiecte. Și e greu. Ne-am dori să suplimentăm, dar organigrama nu permite angajări”, a mai spus primarul din Scoarța, la Accent TV.

Vizualizări: 897

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: