Actualitate

Bursa generală a locurilor de muncă, la Târgu Jiu

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj va organiza în data de 20 mai, la Târgu Jiu, Bursa generală a locurilor de muncă. Evenimentul se va desfășura, începând cu ora 10.00, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţi ”Constantin Brâncuși”, din strada Tineretului nr 1. 

Evenimentul este organizat în vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul persoanelor care sunt în căutarea unui loc de muncă. ”Pentru identificarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate şi care să fie oferite persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Gorj desfăşoară acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă”, au transmis reprezentanții AJOFM Gorj. 

Atât gorjenii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Gorj, cât şi angajatorii care au locuri de muncă disponibile, pot beneficia de sprijin financiar oferit în condițiile legii privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

Angajatorii care au locuri de muncă vacante și vor să participe la această acţiune pot obţine mai multe informații la sediul AJOFM Gorj. 

 

 

Vizualizări: 1,376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: