Actualitate

Burlan: Nu au obligația să se angajeze în CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia ar vrea să îi angajeze pe toți cei 121 de absolvenți de învățământ dual pe care i-a susținut financiar pe perioada școlarizării, dar aceștia nu sunt obligați să o facă.

“Dorim să angajăm cei 121 de absolvenți de la școlile de ucenici, sperăm ca toți să opteze pentru angajarea la Complexului Energetic Oltenia”, a spus managerul Daniel Burlan. “Nu au obligația să se angajeze la noi, deși au fost susținuți financiar”, a spus Burlan.

Sunt 23 locuri de sudor pentru absolvenții Colegiului Tehnic Motru, 27 de locuri de mecanic utilaje și instalații în industrie pentru absolvenții Colegiului Gheorghe Tătărăscu Rovinari, 20 de locuri de electrician exploatări miniere pentru absolvenții Colegiului Tehnic Mătăsari, 14 locuri de electrician aparate şi echipamente electrice şi energetice pentru absolvenții Liceului Energetic Craiova.

Ar mai fi vorba despre 13 locuri de electrician protecţii prin relee, automatizări şi măsurători în instalaţii energetice pentru absolvenții Liceului Energetic Craiova și 24 de locuri de lăcătuș construcții metalice și utilaj tehnologic pentru absolvenții Liceului Tehnologic Turceni.

Absolvenții trebuie să transmită cerere de angajare, copie act de identitate, copie certificat de calificare, la Direcția Resurse Umane – Serviciul Organizare, email [email protected] până cel mai târziu în data 01.09.2021.

CE Oltenia va lua în calcul și angajarea din alte surse dacă se va impune, dar va avea nevoie de specialiști cu experiență, după miile de pensionări care vor fi în acest an.

Vizualizări: 6,765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: