Social

Bazinul de înot de la Târgu Jiu, tot mai solicitat de gorjeni!

Inaugurat în cursul lunii iunie, bazinul de înot acoperit de la Târgu Jiu se dovedește a fi un succes pentru cei care îl administrează, fiind tot mai solicitat de gorjeni. 

Fie că e vorba de copii care vin să învețe să înoate, de studenții care au cursuri de înot în program sau de elevi care vin în mod organizat, bazinul este tot mai solicitat. Pe lângă aceștia vin instructori de înot care aduc la bazin cursanți de toate vârstele sau persoane care vor să facă mișcare în apă.

„Bazinul didactic de înot de la Târgu Jiu se dovedește a fi un real succes, fiind tot mai căutat de iubitorii de mișcare. Tot mai mulți instructori își aduc aici cursanții de toate vârstele. Așteptăm iubitorii de înot în orice zi, cu posibilitatea de a se programa la orele pe care le preferă”, a anunțat primarul Marcel Romanescu. 

Mai multe detalii găsiți urmărind pagina oficială de facebook a bazinului de la Târgu Jiu sau pe site-ul oficial al Edilitara Public.

Prețul pentru o oră de acces la bazin este de 20 de lei pentru adulți. Elevi au acces gratuit, însoțiți de profesorii de sport, conform programărilor. 

Există posibilitatea de a se face și abonamente săptămânale sau lunare. 

Vizualizări: 941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: