Social

Adrian Mititelu vrea să schimbe numele FCU Craiova

Sunt șanse destul de mari ca actuala echipă FCU Craiova să își schimbe în scurt timp numele în Oltenia Craiova.

Informația oferită de ProSport. vineri, a fost confirmată de patronul oltenilor. După ce clubul din Bănie a pierdut recent, nu definitiv, printr-o decizie a Curții de Apel Timișoara, care mai poate fi atacată doar la Înalta Curte de Casație și Justiție, palmaresul istoric al Universității Craiova și, odată cu acesta, elementele de patrimoniu care derivă din el, inclusiv numele actual și emblemele folosite până în prezent, de la înființarea care s-a produs în 2017, Mititelu ia în calcul un alt nume pentru echipa sa.

„Da, este una dintre variante. Ce să fac acum? Trebuie să avem bărbăție, să recunoaștem situația și să ne vedem de drumul nostru. Toată ziua să umblu cu acronime, cu fel și fel de nume din astea care să fenteze. Au câștigat, Clubul Sportiv de drept public are dreptul asupra brandului Universitatea Craiova și al derivatelor.  Oltenia Craiova ar fi o variantă destul de bună, e un nume frumos, un nume care ne reprezintă și care nu ar fi deloc urât. Mi se pare un nume care ni se potrivește și care ne-ar face cinste. Dar acum să vedem, mai sunt alte două-trei nume asemănătoare. Avem numele deja înregistrate, și la OSIM, și la Registrul Comerțului, deci nu avem probleme de genul ăsta.

Nu există alte entități pe care să le afecteze. Nimeni nu poate să fie proprietar pe numele Oltenia sau Craiova”, a spus Adrian Mititelu.

Vizualizări: 493

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: