Eveniment

Băut și fără permis, la volanul unei mașini furate

Un bărbat din Dolj a fost prins de polițiști în stare de ebrietate și fără a avea permis, la volanul unei mașini care fusese anunțată ca fiind furată. 

Un tânăr de 25 de ani din comuna doljeană Teasc a fost prins de polițiști conducând un autoturism ce fusese anunțat la poliție ca fiind furat. Acesta se afla în stare de ebrietate și nu avea nici permis de conducere.

„Polițiști din cadrul Secției nr.4 Poliție Rurală Coșoveni au fost sesizați de un tânăr, din comuna Teasc, cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul parcat în fața unui bar din localitate. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, în afara părții carosabile a D.N. 55, în comuna Teasc, a fost depistat un tânăr, de 25 de ani, din localitate, bănuit de furtul autoturismului, acesta aflându-se singur în autoturism”, a informat IPJ Dolj.

Întrucât acesta prezenta halenă alcoolică a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1.04 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca acesta nu posedă permis de conducere. Tânărul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Vizualizări: 711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: