Eveniment

Băut și drogat

Un tânăr din comuna gorjeană Glogova s-a urcat la volan băut şi drogat, în această dimineaţă, ajungând cu maşina într-un gard de beton.

„Din cercetările efectuate polițiștii au stabilit că un tânăr, de 26 de ani, din comuna Glogova, în timp ce conducea un autoturism pe DC 115 Cămuiești, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un gard din beton. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat”, anunţă Poliţia Gorj.

Acesta a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, însă a refuzat.

Totodată, tânărul a fost testat cu aparatul Drugtest, iar în urma testării a rezultat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

 

Vizualizări: 1,109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: