Social

Bătută an de an, o femeie din Motru își retrage mereu plângerea

Viață de calvar duce o femeie din Motru, dar din păcate nu știe să se apere singură, iar societatea nu are pârghii să o facă. Femeia este bătută de soț, de patru ori au făcut autoritățile dosar penal până acum, dar de fiecare dată victima își retrage plângerea.

Judecătoria Motru a luat act pe 11 octombrie de faptul că femeia bătută își retrage din nou plângerea, după ce a fost bătută cu câteva zile înainte.

“La data de 7 octombrie 2021, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, în timp ce se aflau în curtea locuinței, agresorul a lovit victima cu pumnul în zona feței cauzându-i suferințe fizice. În continuare, victima s-a deplasat în interiorul locuinței și a povestit minorei (...) că a fost lovită de agresor și, întrucât victima a prezentat o echimoză la nivelul feței și curgea îi sânge din nas, minora a solicitat telefonic prezența organelor de poliție și a unui echipaj medical”, se arată în documentul de la instanță.

S-a mai reținut că, în cursul anului 2018 și anului 2019, pe fondul consumului de alcool, aceasta a mai fost amenințată și lovită de agresor și a mai formulat plângeri penale ce au format obiectul dosarului 1171/P/2018, 875/P/2018 și 876/P/ 2019.

De fiecare dată când ajunge în fața judecătorilor, femeia își retrage plângerea, deși în mod evident va urma o altă bătaie.

Vizualizări: 5,692

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: