Social

Baschetbaliștii de la CSM Târgu Jiu vor a patra victorie consecutivă din Liga Națională

Baschetul revine în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, într-o nouă confruntare oltenească în Liga Națională. Într-un meci care contează pentru etapa a 22-a din Liga Națională de Baschet Masculin Getica 95, CSM Târgu Jiu va juca sâmbătă, 2 martie, cu SCM Craiova. Partida va începe la ora 18.00. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic vor să bifeze a 4-a victorie consecutivă din Liga Națională. 

După pauza cauzată de meciurile echipei naționale, Liga Națională revine la finalul acestei săptămâni. Runda cu numărul 22 programează la Târgu Jiu o confruntare extrem de interesantă între două dintre echipele care reprezintă Oltenia în Liga Națională, CSM Târgu Jiu și SCM Craiova. În lupta pentru o clasare cât mai bună la finalul Grupei 11-18, CSM Târgu Jiu țintește o nouă victorie. Baschetbaliștii lui Kresimir Basic trebuie să treacă de SCM Craiova. Gruparea gorjeană este pe locul 2 în Grupa 11-18, cu 17 puncte, în timp ce gruparea din Bănie este pe locul 3, cu 16 puncte. Antrenorul Basic le cere jucătorilor săi concentrare maximă la meciul de sâmbătă pentru a trece de Craiova. Încântat de modul în care publicul a susținut echipa la partida precedentă, cu Vâlcea, antrenorul Kresimir Basic speră ca suporterii din Târgu Jiu să aibă aceeași reacție și în meciul contra Craiovei.

Kresimir Basic, antrenor principal CSM Târgu Jiu: ”Pentru a obține victoria, trebuie să fim sută la sută concentrați, să urmăm planul de joc și să avem o zi bună în ceea ce privește eficiența aruncărilor. Este important ca la început de meci să înscriem aruncările deschise pe care le vom avea. Jucătorii se simt altfel când au susținere din tribune, chiar vorbeau la finalul meciului că am avut o atmosferă minunată la jocul cu Vâlcea. Sperăm ca suporterii să fie din nou alături de noi într-un număr cât mai mare. Jucătorii au revenit foarte bine după această pauză, chiar sper să se fi deconectat puțin, pentru că am avut meciuri importante și tensionate, de aceea au avut câteva zile în plus de vacanță. La cum se antrenează, la cum se pregătesc, nu se simte că a fost această pauză de 10 zile.

 

Vizualizări: 336

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: