Social

Baschetbalistele U15 CSM Târgu Jiu, la primul turneu din 2024.

 

CSM Târgu Jiu merge la Alexandria pentrumeciurile din Grupa A1. Calificată în faza superioară a competiției, la Turneul Semifinal, tinerelebaschetbaliste încep anul cu gândul de a se califica la Turneul Final. 

Baschetbalistele U15 reiau la finalul acesteisăptămâni seria meciurilor oficiale din sezonul 2023-2024. CSM Târgu Jiu a fost repartizată în Grupa A1, serie din care mai fac parte CSS Alexandria, CSS Premium Sibiu, ACS SIC Sepsi Sfântu Gheorghe, CS Câmpina și ACS Rookies Oradea. 

Sâmbătă, 20 ianuarie, va fi o zi plină pentrujucătoarele pregătite de Laurențiu Răuț. Gorjencele vorjuca primul meci din turneu la ora 13.00, contra echipeigazdă, CSS Alexandria. Câteva ore mai târziu, de la ora18.00, CSM Târgu Jiu va juca împotriva ardelencelor de la CSS Premium Sibiu. Echipa lui Laurențiu Răuț va disputaultimul meci de la acest turneu duminică, 21 ianuarie, de la ora 11.00, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Antrenorul gorjean speră ca elevele sale să înceapăanul cât mai bine, cu cel puțin două victorii în cadrulacestui turneu, care să mențină echipa gorjeană în cărțipentru accederea la Turneul Final. 

Laurențiu Răuț, antrenor echipa de baschetfeminin U15 CSM Târgu Jiu: ”Mergem la Alexandria având ca obiectiv să încercăm să ne calificam la TurneulFinal. Ne dorim să câștigăm două meciuri din cele trei de la acest turneu pentru a putea avea șanse la calificare. Am încredere în aceste fete, chiar dacă în acest an am trecut prin situații dificile. Sper să reușim să ne menținemșanse reale pentru cel de-al doilea Turneu Semifinal. Încel mai rău caz și o victorie ne-ar menține în cursacalificării la Turneul Final, deoarece mai avem încă un turneu semifinal în februarie, dar cu doua victorii cred căne-am califica 100%”.

LOT CSM TÂRGU JIU: Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Teodora Sarcină, Iulia Bâtoancă, Carla Deaconu, Ilinca Oproiu, Sara Canavea, Bianca Bliduți, Iulia Merișescu, Miruna Bălășoiu, Ariana Folcuț. Antrenor: Laurențiu Răuț.

 

Vizualizări: 305

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: