Politică

Bă, ce coincidență! Viceprimarul USR a câștigat motocicleta la tombola primăriei

Teodora Munteanu, viceprimar al Sucevei din partea USR PLUS, a câștigat o motocicletă second-hand, adică premiul cel mare al festivalului rock Bucovina Motorfest, eveniment sprijinit cu 40.000 de lei de la bugetul local. Deși în mod clar nu era normal să participe la tombolă, Munteanu și-a luat premiul acasă și chiar s-a lăudat cu el. După ce presa a semnalat anomalia, aceasta a decis să spună că achită o sumă modică, dar vrea să păstreze premiul.

Motocicleta custom Yamaha 2YL, a fost câștigată la tragerea la sorți a premiilor care a avut loc sâmbătă seara, în timpul concertului trupei Urma.

În cursul zilei de duminică, viceprimarul Teodora Munteanu a mulțumit pe pagina sa de socializare și a postat fotografii cu motocicleta câștigată la tombolă, fiind felicitată de prieteni și membri de partid ai USR. Fotografiile nu mai pot fi văzute pe pagina de Facebook a viceprimarului.

Alocarea unui sprijin financiar de 40.000 de lei de la bugetul local pentru organizarea festivalului rock a fost votată în cadrul primei ședințe de Consiliu Local prezidată de către Teodora Munteanu, care a preluat mandatul de președinte de ședință pentru trei luni, notează ziarul citat.

Viceprimarul spune că a câștigat motocicleta pentru că ”sorții s-au rostogolit spre ea”, adăugând că va dona 5.000 de lei, contravaloarea premiului, către Asociația ”Salvați Copiii Suceava”.

”În seara zilei de 7 august 2021 am participat, ca în fiecare an, la festivalul Bucovina Rockfest, organizat de către Asociația Legio Phoenix MC Suceava, în condiții impecabile.

Cu această ocazie a fost organizată tombola, la care am participat și eu ca urmare a cumpărării tricoului festivalului. Numele meu a fost extras din urna cu sute de bilete de către băiatul solistului trupei ”Urma”. Nu e un secret că particip la festivalurile rock, prietenii mei știu acest lucru.

Dacă sorții s-au rostogolit către mine, am decis să achit contravaloarea acelui premiu, în sumă de 5000 RON, iar banii sa fie direcționați către Asociația ”Salvați Copiii Suceava”. Este o motocicletă second-hand și voi avea mare grijă de ea”, a scris Munteanu pe Facebook.
 

Vizualizări: 3,017

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: