Social

Avocatul Piperea, acțiune pentru românii care au obținut imunitatea fără vaccin și nu au certificat verde

Sute de mii, poate chiar milioane de români au trecut prin Covid fără să apară în statistici. Au făcut boala, au anticorpi, dar nu au certificat verde, pentru că nu s-au înregistrat la spital, la medicul de familie sau la Direcția de Sănătate Publică. Oamenii au anticorpi, demonstrează asta cu documente medicale, dar nimeni nu îi ia în seamă. 

Avocatul Gheorghe Piperea este unul dintre ei și anunță că va da statul în judecată, pentru ca autoritățile să recunoască această imunitate naturală.

Iată postarea făcută de Piperea pe pagina de socializare:

“Azi am primit rezultatul testului de imunitate celulară, științific intitulat test de transformare limfoblastică (LTT).

Terminalul N al proteinei spike este de 5 ori mai mare decât necesarul pentru a fi considerat imun.

Terminalul C al proteinei spike este de 6 ori mai mare decât necesarul pentru a fi considerat imun.

Așa numitul „control pozitiv” este de 7,3 ori mai mare decât intervalul de referință.

Așa-numitul control mitogen (PWM) este de aproape 6 ori mai mare decât intervalul de referință.

Concluzia analizei: „a fost depistat un răspuns imun semnificativ al limfocitelor T de memorie față de capetele C-terminal și N-terminal ale proteinei spike”.

Din acest punct de vedere, riscul de infecție/ transmitere a infecției este cu mult mai mic decât în cazul imunizării artificiale.

Urmează să formulez acțiune judiciară pentru ca, în baza principiului 7 din Regulamentul (UE) 2021/953, autoritățile să recunoască această imunitate naturală (pe care cei mai mulți dintre noi o avem, de altfel).

Modelul de acțiune va fi făcut public curând.

Este extrem de important să rețineți, însă, că nu există nicio garanție că instanțele vor admite o astfel de acțiune și, mai ales, că se va obține o soluție rapidă. Tot ceea ce vă pot spune este că șansele zero sunt “caracterisice” doar celor care nu acționează.

De asemenea, este foarte important de reținut că nici această postare, nici alte postări mai vechi sau mai recente, nu sunt sfaturi medicale sau invitații la un comportament medical/ social anume. Fiecare este pe cont propriu în domeniul sănătății și al locului de muncă. Fiecare decide dacă își ia sau nu doza, pe risc propriu, fiecare decide dacă riscă sau nu pierderea locului de muncă pentru refuzul inoculării dozei.

Ceea ce pot spune cu certitudine este că drepturile și libertățile se pierd prin inacțiune, tăcere vinovată, frică și conformare față de „zgomotul” cartierului. Iar democrația s-a pierdut pas cu pas, nu ieri, și nici acum 20 de luni.

PS Un mega-fake news se derulează, sub ochii noștri, la tv, pe internet și pe paginile de socializare - se zice peste tot că gata, de azi, prin decizia discreționară a lui Arafat și prin hotărârea ilegală a unui guvern demis (care nu mai are nicio atribuție constituțională pentru asemenea hotărâri) s-ar fi introdus obligativitatea certificatului verde, ca o condiție a păstrării locului de muncă; vă invit să vă uitați cu atenție pe art. 12 din anexa trei a HG nr.1130/2021; nu veți găsi acolo nicio astfel de obligativitate; de fapt, acolo se spune că, la locurile de muncă unde sunt mai mult de 50 de inși, angajatorul „trebuie să țină cont” de existența certificatului verde; asta nu este o obligație de a deține un certificat verde, ci o recomandare pentru angajator să își organizeze lucrul la birou/ fabrică în așa fel încât să se respecte distanțarea socială și fluxul de personal care să evite infectarea, de exemplu, prin organizarea pe ture, lucrul de acasă etc.; nu este exclus ca un angajator zelos chiar să vă dea afară pentru acest motiv, dar ar fi nu doar o concediere ilegală, ci chiar un abuz în serviciu penal (și asta chiar în baza minunatelor acte normative arahatian-câțiene, diferite alte motive de ilegalitate fiind „morman”, ca să zic așa)”.

Vizualizări: 1,955

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: