Anchetă

AUDIO: Purec nu iese din cuvântul lui Gorun!

Schimbarea prorectorilor Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu a fost făcută de Sorin Purec după ce, mai multe zile, a fost apostrofat public de cel care l-a propulasat în funcții, după cum susține Adrian Gorun în niște interviuri pe care și le ia singur. 

Gorun i-a sugerat în repetate rânduri ”Purecelului”, după cum îl numește chiar el, să nu-și trădeze preietenii și să nu uite că a recâștigat postul de rector și din cauza presiunilor lui. 

Naiv și impostor sunt cuvintele care i le atribuia Gorun lui Purec până la data de 29 ianuarie, pentru că rectorul UCB nu reușise încă să-i pună în funcțiile de prorectori chiar pe fiul lui Gorun, Horațiu Tiberiu, și pe Dorel Chirițescu, pe toți legându-i dragostea față de culoarea galbeană a PNL, dar și de imobilul în care Ion Iordache își desfășoară activitatea. 

Zilele trecute, la ceas de seară, Purec a fost surprins la biroul senatorului, exact în ziua în care i-a îndeplinit dorința arzătoare a lui Gorun senior. Audio despre ce spunea Gorun înainte de numirea fiului în funcția de prorector. 

 

 

După ce Purec i-a făcut hatârul lui Adrian Gorun, cel din urmă și-a mai îndulcit vorbele și a spus de rectorul care va mai conduce UCB doar patru săptămâni că, s-a mai reabilitat. 

 

P.S.: Adrian Gorun nu mai deține nicio funcție la UCB încă de la jumătatea anului 2022, însă continuă să-și expună public anumite păreri legate de Universitatea de stat, iar unii se pare că îl și mai ascultă din moment ce fac schimbările pe care seniorul le solicită cu patos că, deh, e vorba și de băiatul lui tata.

 

 

După ce Purec i-a făcut hatârul lui Adrian Gorun, cel din urmă și-a mai îndulcit vorbele și a spus de rectorul care va mai conduce UCB doar patru săptămâni că, s-a mai reabilitat. 

P.S. Adrian Gorun nu mai deține nicio funcție la UCB încă de la jumătatea anului 2022, însă continuă să-și expună public anumite păreri legate de Universitatea de stat, iar unii, se pare că îl și mai ascultă din moment ce fac schimbările pe care seniorul le solicită cu patos că, deh, e vorba și de băiatul lui tata.

Vizualizări: 3,245

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: