Eveniment

Au salvat o persoană accidentată pe munte

Salvamontiștii gorjeni au participat duminică la o acțiune de salvare în munții Parâng, fiind solicitați să intervină pentru a ajuta o persoană accidentată pe munte.

O persoană s-a accidentat pe munte, în Parâng, acolo unde au intervenit salvatorii montani din Gorj care au preluat victima și au coborât-o până la baza muntelui, de unde a fost preluată de un echipaj medical.

"Acțiune derulată de salvamontiștii din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru acordarea primului ajutor medical și transportul unei persoane accidentata in masivul Parâng.  

Au intervenit salvamontiștii aflați în serviciul de tura operativa din Baza Salvamont Rânca cu o ambulanță Salvamont cu capacitate de intervenție în teren montan. Persoana accidentată a fost coborâtă de pe munte și predată echipajului de ambulanta SAJ pentru transport la spital", a transmis Salvamont Gorj. 

Persoana accidentată prezenta mai multe leziuni iar echipajul ambulanței sosite pentru a prelua victima a decis transportarea la acesteia la spital.

Vizualizări: 546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: