Social

Au revenit în bănci într-o școală modernizată

Elevii din comuna Godinești au avut parte de o surpriză la revenirea din vacanța de iarnă. Școala în care învață acum a fost reabilitată devenind un spațiu de învățământ modern. 

Inaugurarea școlii din Godinești  după ce a fost modernizată s-a făcut în prezența elevilor și cadrelor didactice dar și a autorităților locale și județene. 

Elevii din Godinești se pot bucura acum de cele mai bune condiții pentru a învăța, costurile investiției fiind de 40 de miliarde de lei vechi. Banii au fost investiți de primăria Godinești, școală gimnazială veche fiind reabilitată total și fiind construite și trei corpuri noi.

Aurariu Coman, primarul comunei Godinești, s-a declarat mulțumit de lucrarea realizată pentru generațiile viitoare de copii ale comunei. „Școala este frumoasă și spațioasă și e dotată cu aparatură de cea mai înaltă calitate, laborator de informatică, sală de sport, încălzire centrală și grup sanitar modern”, a precizat edilul care a făcut apel și la părinții prezenți la eveniment pentru a fi alături de reprezentanții școlii în continuare.

Școala era în proces de modernizare dar și de construcție a noilor corpuri de clădire de patru ani.

 

Vizualizări: 702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: