Eveniment

Soț și soție, decedați în incendiu

Pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Rudina, comuna Bala.

La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență două echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Baia de Aramă cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. În sprijin, s-au deplasat o autospecială de stingere din cadrul SVSU Bala și o autospecială din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin.

 
 
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la nivelul etajului și acoperișului, pe o suprafață de circa 60 mp. Un bărbat, de circa 61 de ani, scos din locuință de către cetățeni, în stare de inconștiență, a fost resuscitat de către echipajele medicale SMURD și SAJ, însă fără succes. Acesta a fost declarat decedat de către medicul SAJ.

Concomitent cu acțiunea de stingere, pompierii au intervenit pentru căutarea unei alte persoane surprinse de incendiu. Din nefericire, victima, o femeie, de 54 de ani, a fost găsită decedată.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzit.

Vizualizări: 1,671

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: