Social

Au reușit prima victorie la jumătatea sezonului

Noul antrenor al CSM Târgu Jiu a venit cu noroc la echipa de baschet masculin a clubului primăriei, Kresimir Basic debutând cu o victorie la noua sa echipă.

 

Joi seară s-au disputat ultimele trei meciuri din etapa a 13-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin iar gorjenii de la CSM Târgu Jiu au reușit să obțină prima lor victorie din acest sezon.

Echipa din Târgu Jiu reușise să facă jocuri bune și anterior venirii croatului Basic dar avea un total de neinvidiat de 0-10 iar adversarii de la CSM Miercurea Ciuc păreau favoriți având în acest sezon două victorii și nouă eșecuri.

Formația gazdă, cu un nou antrenor pe margine în persoana lui Kresimir Basic, a început în forță duelul și s-a impus la conducerea din primele minute. După primele zece minute, scorul era 17 la 11 pentru CSM Târgu Jiu iar prima repriză s-a încheiat cu un avantaj de zece puncte pentru gorjeni: 34-24. Și după sfertul trei s-a păstrat avantajul gazdelor, scor 49-44. CSM Târgu Jiu a gestionat bine finalul de joc și a obținut prima victorie stagională, scor 67-63.

În următoarea etapă, CSM Târgu Jiu se deplasează pe terenul lui CSM Târgu Mureș.

Vizualizări: 514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: