Social

Au prezentat gorjenilor trofeul de finalistă a Cupei României

În fața unei săli aproape pline, handbalistele de la CSM Târgu Jiu și-au prezentat primul lor trofeu obținut după promovarea în Liga Florilor, cel de finalistă a Cupei României.

Un număr mare de suporteri, cel puțin pentru un meci fără vreo miză cum a fost partida cu Dunărea Brăila, s-au prezentat vineri, la Sala Sporturilor. Suporterii fideli ai echipei de handbal au dorit să fie alături de fete la ultimul meci oficial al sezonului dar și la prezentarea trofeului acordat de federația pentru echipa din Târgu Jiu, finalistă a Cupei României 2023.

Jucătoarele din lot au prezentat, cu această ocazie, medaliile de argint și trofeul de finalistă a Cupei României. Rezultatul meciului nu a mai contat pentru că suporterii au plecat fericiți de la sală chiar dacă CSM Târgu Jiu a pierdut partida cu Dunărea Brăila, scor 22-26, într-un meci în care Sabine Klimek a fost cea mai bună marcatoare a grupării gorjene, cu 7 reușite.

”Nu are rost să mai discutăm despre acest joc. A trecut și cred că trebuie să discutăm despre ceea ce am realizat până la acest joc. Iar ce am realizat până la acest joc este la superlativ”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș după acest ultim meci după care jucătoarele vor pleca în vacanță.

Vizualizări: 757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: