Eveniment

Cercetați penal pentru nereguli grave în trafic 

Un bărbat de 46 ani din comuna Plopșoru este cercetat penal după ce miercuri a fost prins beat la volan, pe drumul național. Mașina condusă de acesta a fost oprită pe DN66, în localitatea Ceplea. În urma testării cu aparatul etilotest a șoferului a rezultat o concentraţie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Tot miercuri, un bărbat de 47 de ani din comuna Căpreni a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un moped neîmatriculat pe drumul național DN 6. ”Totodată, din verificările efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a comunicat IPJ Gorj. 

Gorjeanul imprudent este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Vizualizări: 862

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: