Social

Oamenii din HoReCa, hăituiți în plină pandemie. O spune prefectul!

Sutele de tineri care au protestat luni la Târgu Jiu, împotriva restricțiilor, au reușit să se facă auziți. Prefectul de Gorj spune că înţelege frustrările oamenilor. "Înţeleg frustrarea oamenilor şi sunt alături de ei. Este foarte greu să menţii o activitate HoReCa cu unitatea închisă. Pentru a reveni la viaţa noastră normală, spun tăios că ritmul vaccinărilor trebuie accelerat. Este singura variantă de a reveni la viaţa de dinainte de pandemie", a declarat Corneliu Răducan Morega. 

Pe de altă parte, prefectul nu a venit cu propuneri concrete pentru ca HoReCa să iasă din criză, propuneri de care să și țină cont cei care stabilesc măsurile pe care aproape toată lumea le consideră haotice.

Prefectul de Gorj, Răducan Morega, a avut o întâlnire cu reprezentanţii HoReCa, aceştia spunând că se simt hăituiți. "Dumnealor au venit la mine şi mi-au spus că se simt hăituiți. Mi-au spus că sunt reprezentanţi ai instituţilor statului care nu doresc să se treacă în acel registru unic de control. Le-am solicitat un grafic cu aceste controale pentru că vreau şi eu să verific dacă este așa", a spus Răducan Morega.

Marți seara sunt anunțate noi proteste la Târgu Jiu și Rovinari, dar și în marile orașe ale țări. Luni au fost cele mai mari proteste de la începutul pandemiei, dar sunt premise ca marți să fie mult mai mulți oameni în stradă.

Vizualizări: 1,758

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: