Ultima oră

Au murit după ce au căzut cu mașina într-un pârâu

O mașină a căzut, luni, într-un pârâu din localitatea Rociu, Argeș, iar doi bărbați cu vârste cuprinse între 50 și 60 de ani, aflați la bord, au murit.

O maşină a căzut, luni după-amiază, în pârâul Dâmbovnic din comuna Rociu. Vehiculul a fost găsit cu roțile în sus atunci când angajații de la ISU Argeș au ajuns la fața locului. Aceștia au descoperit în mașină două persoane dar nu se știe exact de când se afla autoturismul în apă. Din primele informații, persoana care anunțat evenimentul nu a văzut și desfășurarea acestuia.

”Autovehiculul se afla răsturnat pe pavilion și cu partea din față în apă. Vehiculul a fost extras cu ajutorul unui buldoexcavator și din interior au fost evacuate două victime de sex masculin, fără funcții vitale, cu vârste cuprinse între 50 și 60 de ani”, a informat ISU Argeș.

Persoanele aflate în autoturism, doi bărbați cu vârste cuprinse între 50 și 60 de ani, nu prezentau semne vitale când au fost găsite.

Echipajele SMURD sosite la fața locului au demarat manevre de resuscitare pentru ambele victime, însă era prea târziu și a fost declarat decesul.

Vizualizări: 981

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: