Social

Au descoperit bucuria de a juca handbal!

Cele mai mici handbaliste de la CSM Târgu Jiu au descoperit bucuria de a juca handbal într-o competiție după ce au participat la Festivalul Național de Minihandbal Feminin de la Râmnicu Vâlcea. 

Orașul Râmnicu Vâlcea a fost gazda unui eveniment sportiv de amploare dedicat celor mai mici handbaliste pregătite de cluburile din țară. FRH a organizat, în Sala Traian, Festivalul Național de Minihandbal feminin, la care au participat 32 de formații. 

Echipa micuțelor handbaliste de la CSM Târgu Jiu, coordonată de Paula Pagnejer, a fost repartizată în Grupa G5 alături de CSȘ Constanța, CSȘ Corabia, CS Unirea Sânicolau Mare, CS Cîmpina și CS Dinamo București. ”Fetele au jucat cu zâmbetul pe buze, dar și cu multă ambiție. Au demonstrat că sunt foarte puternice și unite, fapt care m-a făcut să fiu pe deplin mulțumită de evoluția lor pe tot parcursul turneului!”, a declarat Paula Pagnejer, antrenoarea micuțelor handbaliste. 

Sute de copii au alergat și s-au bucurat de handbal în cadrul Festivalului Național de minihandbal, desfășurat la Râmnicu Vâlcea. Competiția a fost supervizată de Steluța Luca, fosta mare jucătoare de handbal. 

Au participat 32 de echipe din toată țara și, conform regulamentului, nu s-a întocmit clasament. S-a jucat pe teren redus și nu s-a ținut scorul, astfel că, la final, toate participantele au fost premiate de către FRH, cu medalii, diplome și tricouri care să le amintească micuțelor handbalistele de una din primele lor competiții. 

Vizualizări: 633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: