Eveniment

Au băut prea mult în zilele de Crăciun

Un bărbat de 34 de ani, din comuna gorjeană Văgiulești, a produs un accident rutier în prima zi de Crăciun. În timp ce conducea o motocicleta pe DJ 671 B Văgiulești, din direcția Motru către Văgiulești, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă, căzând de pe motociclu.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

“În urma impactului cu solul, a rezultat vătămarea corporală a tânărului, care  a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă”, a precizat IPJ Gorj.

Și pe 24 decembrie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 665 Tetila, s-ar produs un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

“Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că un bărbat de 56 de ani, din orașul Bumbești Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 sat Tetila, într-o curba la dreapta ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în gardul unui imobil, provocând distrugerea acestuia”, a transmis IPJ Gorj.

 

Cu ocazia testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului și distrugere.

 

Vizualizări: 2,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: