Social

Asigură FCSB că nu va pierde la Târgu Jiu din cauza gazonului!

Primarul Marcel Romanescu le-a transmis oficialilor de la FCSB, să nu mai fie îngrijorați de starea terenului de la Târgu Jiu - „să se ocupe mai mult de fotbal”.

Oficialii de la FCSB și-au trimis „spionii” la Târgu Jiu să verifice starea terenului și au avut ghinionul ca aceștia să fotografieze și să filmeze în stadion imediat după ce s-a lucrat la suprafața gazonului, găsind o cantitate mare de nisip peste iarbă. Lucrarea este una normală la terenurile amenajate pe suprafață de nisip, se realizează destul de des și se numește înnisipare, fiind realizată după scarificare. Terenul avea nevoie de aceste lucrări, iar municipalitatea și firma care le-a realizat, au dat asigurări că se va prezenta bine la ora jocului.

„Cei de la FCSB pot sta liniștiți: nu din cauza gazonului vor pierde. Meme ar trebui să se ocupe mai mult de fotbal, pentru că de 7 ani nu se mai văd rezultate. La suprafața de joc se lucrează, iar firma care intervine ne-a comunicat de la bun început ca totul va fi în regulă. Îi asigurăm pe cei de la FCU Craiova că terenul va fi impecabil în ziua meciului”, a transmis primarul Marcel Romanescu. 

Primul meci găzduit pe terenul de la Târgu Jiu va fi cel dintre FCU Craiova și FCSB, programat duminică, 16 iulie. 

Vizualizări: 759

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: