Social

Asfaltări într-o zonă turistică din Gorj

Începe asfaltarea mai multor străzi în localitatea Polovragi, din Gorj. Edilul comunei anunță că deja s-a dat ordinul de începere pentru lucrările din zona de nord a comunei. Nu e singura investiție din agenda localității. În curând, vor începe lucrările și la pista pentru bicicliști, dar și la o parcare cu sute de locuri în zona Mânăstirii Polovragi.

 

Multe investiții se vor concentra spre zona care aduce foarte mulți turiști: Peștera și Mânăstirea Polovragi.

 

„S-a dat ordin de asfaltare pentru zona de nord a localității și în zona pensiunilor. Se evaluează ofertele pentru pistele de biciclete care vor fi finanțate prin Anghel Saligny, iar procedura merge înainte. Emitem ordinul de începere pe un proiect finanțat prin AFM. Extindem iluminatul public în zona pensiunilor, în zona poienii mânăstirii și accesul spre peșteră. Vor fi toate cu LED și consum redus, cu estomparea intensității luminii în funcție de senzori. Depunem un alt proiect cu eficientizare pentru toată localitatea”, a declarat primarul din Polovragi, Gheorghe Epure.

 

Și lucrările la parcarea din zona Mânăstirii Polovragi vor începe de curând. Va fi o parcare modernă, iluminată, cu patru bariere. „Va fi cu taxă, dar polovrăgenii vor primi câte patru vouchere de parcare gratuită pe fiecare gospodărie. Avem în vedere zilele de sărbători. Vor fi cel puțin patru vouchere pe lună astfel încât să aibă acces în parcare pentru a merge la mânăstire”, a mai spus Gheorghe Epure, într-o emisiune la Radio Accent.

Vizualizări: 590

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: