Actualitate

Arafat: Nu intri într-un spaţiu cu risc seismic

„Tu trebuie să fii responsabil pentru tine. Nu intri într-un spaţiu, dacă nu eşti chiar obligat, care este cu risc seismic şi ştii despre el că este cu risc seismic de clasa I”, a spus șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

În teorie sună bine, dar câți dintre gorjeni știau înainte de cutremurele din 13-14 februarie că Prefectura stă să cadă.

„Dacă ştii că o locaţie este într-un risc seismic clasa I şi că este un pericol dacă eşti acolo, îmi pare rău să o zic, dar mai bine nu te duci. Adică tu trebuie să fii responsabil pentru tine. Nu intri într-un spaţiu, dacă nu eşti chiar obligat, într-un spaţiu care este cu risc seismic şi ştii despre el că este cu risc seismic de clasa I. Eu nu pot să spun intraţi (...) Dacă nu eşti obligat să intri într-un spaţiu care este cu risc seismic, nu intri”, a afirmat Raed Arafat.

În Gorj sunt școli cu risc seismic, nu credem că elevii au de ales. În țară sunt și penitenciare cu risc seismic, bănuim că nici deținuții nu pot alege dacă intră sau nu în celule.

Vizualizări: 1,673

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: