Eveniment

Aproape patru ani de închisoare, după ce a condus fără permis

Un bărbat de 48 de ani va sta aproape patru ani la închisoare, după ce a fost prins conducând fără permis. Pedeapsa dură a fost justificată prin faptul că acesta este recidivist. Sentința pronunțată de Judecătoria Novaci pe 26 noiembrie nu este definitivă.

Fapta s-a petrecut în iunie 2016, când bărbatul a fost depistat de către organele de poliție din cadrul Postului de Poliție Săcelu, în timp ce conducea auto marca VW GOLF, pe DC 7 din localitatea Săcelu, județul Gorj, din direcția Băi Săcelu către DJ 661 Câmpu-Mare. 

Două luni mai târziu, în august, bărbatul a fost prins din nou la volan, pe DJ 665 din localitatea Magherești, județul Gorj, fără a poseda permis de conducere. Din verificările efectuate ulterior s-a stabilit faptul că autoturismul nu era înregistrat și avea montate plăcuțe cu număr fals.

Vorbim astfel de trei infracțiuni, bărbatul primind trei condamnări, una de un an și șase luni, a doua de un an și trei luni, a treia de un an. Bărbatul trebuie să execute pedeapsa cea mai grea și o treime din celelalte, rezultând astfel o pedeapsă de doi ani și opt luni. Dar, mai avea de executat un an și ceva dintr-o pedeapsă mai veche, astfel că în total va face aproape patru ani de pușcărie, dacă sentința va rămâne definitivă.

Vizualizări: 5,319

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: