Eveniment

Accident grav la Câmpu Mare. actualizare: Șase răniți

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă seara la Câmpu Mare, în județul Gorj. La fața locului intervin echipaje de descarcerare și echipaje de ambulanță. Din primele informații, o femeie este încarcerată.

În cele două mașini implicate în incident erau șase persoane, dar se pare că doar femeia este rănită grav, iar un bărbat are leziuni ușoare. Una din mașini are număr de Gorj, cealaltă de Constanța.

Cei prezenți la fața locului spun că mașina de Gorj, un BMW, nu a acordat prioritate.

actualizare: Din cercetările efectuate la  fața locului, s-a stabilit  faptul că, în timp ce un tânăr de 23 de ani, din municipiul Tg-Jiu, conducea un autovehicul în care se afla  și o tânără de 24 de ani, din aceeași localitate, din direcția Albeni către Targu-Jiu, la intersecța DJ 675 Albeni, cu DJ 661, în punctul Câmpu Mare, nu a respectat indicația semnului rutier STOP si a acroșat un  autoturism, condus de un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Mangalia, județul  Constanța, ce se deplasa pe DJ 661, din direcția Novaci, către Targu-Cărbunești.

De asemenea, în autoturismul constănțeanului se mai aflau alte trei persoane, cu vârste cuprinse între 30 si 53 de ani, din municipiul Galați, judetul Galați, a precizat IPJ Gorj.

În urma impactului, a rezultat rănirea tuturor celor 6 persoane implicate în eveniment, fiind  transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 Conducătorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârsirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 12,476

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: