Social

Apel ISU Gorj: Donați sânge!

Pompierii fac apel la locuitorii județului Gorj, să doneze sânge în această săptămână, pentru colegii lor răniți în tragicul accident de la Crevedia.

“Ce putem face noi? Să ajutăm! Se le oferim răniților o șansă la viață! Haideți să donăm sânge! Haideți să donăm pentru salvatorii răniți încercând să-i salveze pe ceilalți, haideți să donăm pentru oamenii răniți care lucrau acolo, haideți să donăm pentru toți cei care au nevoie de sânge! Cu un gest atât de mic, putem salva o viață!”, este apelul ISU Gorj.

Centrul de Transfuzie Sanguina Gorj este deschis în fiecare zi, de luni până vineri, în intervalul orar 07:30 - 15:30!

Inițiativa este cât se poate de bună, mai ales că pe parcursul zilei de ieri au existat critici la adresa Centrului de Transfuzii, undeva în jurul prânzului, fiind închis. Asta denotă că sunt oameni care, dată fiind conjunctura au intenționat să doneze și duminica. 

"Azi in jurul orei 12:30 am fost la Centrul de transfuzie sanguină din Tg Jiu pentru a dona sânge în sprijinul semenilor cu probleme din Crevedia și ce să vezi ?
Gorjul este in anestezie !
INCHIS
PS
Se pare ca este vina mea pentru ca nu am perceput corect informatia celor de la TV iar  apelul facut de ei se adresa celor din Bucuresti", a scris Dănilă Daniel pe pagina sa de facebbok. 

Acțiunea de donare este mai mult decât necesară în aceste zile, cunoscut fiind faptul că, o explozie a avut loc, sâmbătă, la o staţie GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa, fiind urmată de un incendiu. Bilanţul victimelor explozilor şi incendiului produse sâmbătă la o staţie GPL din Crevedia a ajuns la 58 de persoane, din care 43 sunt cadre ale MAI: 39 de pompieri, 2 poliţişti si 2 jandarmi, relevă datele transmise de IGSU.

 

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Alex Florenţa, a declarat că, în urma unei anchete preliminare, a reieşit că unul dintre şoferii autocisternelor aflate la staţia de la Crevedia avea o defecţiune la maşină şi a decis să transfere GPL-ul care îl transporta în altă cisternă, care era parcată în curtea punctului de lucru. La un moment dat însă, în condiţii încă neelucidate complet, sub una dintre cisterne a apărut foc, moment în care angajaţii au încercat să oprească traficul rutier şi să stingă incendiul.

Vizualizări: 787

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: