Actualitate

Aparegio, în campanie rușinoasă de publicitate – apa curge maro la robinete!

Aparegio Gorj își face publicitate într-o perioadă de caniculă extremă. Operatorul profită la maximum de acest fenomen, plantând în buricul localităților câte un dozator ”cu apă rece” și anunțând că, în mărinimia sa, ”găsește soluții pentru zilele caniculare și vine în sprijinul populației cu apă potabilă” și, atenție, ”materiale de promovare”. 

În timp ce Aparegio e în campanie publicitară, oamenii care trăiesc tocmai în localitățile în care au fost plantate corturile cu dozatoare, primesc apă maro la robinete. 

Sigur acele pliante, broșuri, sepci și tricouri împrăștiate cu generozitate nu țin de sete. Și nici nu-i ajută pe oameni, în această cruntă caniculă, să se răcorească decent sub duș. Și nici nu contribuie la ”dezvoltarea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare”, cum mincinos promite Aparegio.

 

 

Locuitorii din Turceni și din Motru sunt disperați de situație: ” "Mulțumim, ApaRegio pentru apa “curată” pe care o distribuiti in orașul Turceni!! 

Așa o să vă plătim și noi, cu bani ruginiți!", ” Servicii execrabile, pierderi în facturi, prețuri astronomice. Japcă pe față!” au transmis aceștia șefilor Aparegio, pe paginile de socializare. 

 

 

Vizualizări: 1,933

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: