Social

Angajează opt asistenți medicali 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj a scos la concurs opt posturi de asistent medical. Sunt funcții contractuale, iar ocuparea acestora este pe perioadă nedeterminată. 

Instituția face angajări pentru mai multe zone din Gorj. Astfel, trei sunt pentru apartamente de tip familial din Rovinari și Motru, două pentru Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu Jiu, alte două la Centrul maternal Târgu Cărbunești și un altul la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Novaci.

Candidații trebuie să fie absolvenți de studii postliceale sanitare în specialitatea asistent medical generalist, să dețină certificatul de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România. De asemenea, trebuie să aibă minimum 3 ani vechime în funcția de asistent medical generalist sau în specialitatea autorizată de liberă practică.

Data limită de depunere a dosarelor de înscriere la concurs este 6 mai, ora 14.00, la sediul DGASPC Gorj. Candidații vor susține proba scrisă în 18 mai, iar interviul în 24 mai. 

 

 

Vizualizări: 3,542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: