Social

Angajează asistent medical generalist și infirmieră

Spitalul Orăşenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu”, din Bumbești-Jiu, județul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a unor funcții contractuale.

Un post vacant este de asistent medical generalist, la cabinet Chirurgie Generală din Ambulatoriul Integrat al spitalului, și celălalt este de infirmieră la aceeași secție.

Conditiile specifice de participare la concurs pentru asistent medical generalist cu studii postliceale (PL), specialitatea asistent generalist/ medicina generală, sunt: Diploma de școală sanitară postliceală sau echivalenta sau diploma de studii postliceale prin  echivalare și 6 luni vechime în specialitate.

Condițiile specifice de participare la concurs  pentru infirmieră sunt: diploma de studii medii (liceu sau șc.generală), curs de infirmiere organizat de furnizori autorizați de M.M.P.S, cu aprobarea Ministerului Sănătății și  6 luni vechime în activitate.

Concursul se va desfășura conform calendarului următor: până la data de 09.05.2023 este termenul limită pentru depunere a dosarelor de înscriere,  15.05.2023, ora10.00 - proba scrisă și 18.05.2023, ora 10.00, proba de interviu.

Vizualizări: 919

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: