Eveniment

I-a zburat motorul după ce a lovit două mașini parcate

Un tânăr șofer din Craiova a călcat azi-noapte prea mult pedala de acceleraţie, a pierdut controlul direcţiei şi a lovit două maşini parcate. În urma impactului violent, motorul Opelului condus de tânărul de 20 de ani a fost aruncat la aproximativ 100 de metri de locul accidentului, pe linia de tramvai.

„Noaptea trecută, în jurul orei 00.10, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea un accident rutier pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Craiova. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un tânăr de 20 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Titulescu, din direcția străzii Calea București către Calea Severinului, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate”, a transmis IPJ Dolj.
În urma impactului, şoferul de 20 de ani şi trei pasageri cu vârstele cuprinse între 18 și 22 de ani, toți din municipiul Craiova, au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii doljeni au mai precizat pentru GdS că şoferului i-au fost recoltate probe de sânge, urmând să se stabilească dacă a consumat droguri înainte de a se urca la volan.
Pe numele şoferului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 2,915

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: