Social

Angajează asistent medical generalist debutant 

Spitalul Orăşenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” din Bumbești-Jiu angajează asistent medical. 

Spitalul Orăşenesc „Dr. Gheorghe Constantinescu” din Bumbești-Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical generalist debutant cu PL, la compartimentul Laborator Radiologie și Imagistică Medicală.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: diploma de studii postliceale prin echivalare, conform Hotărârii Guvernului nr.797 / 1997 sau diploma de absolvire a  liceului sanitar cu durata de 5 ani sau echivalare de studii, alte documente (certificate/atestate) care să ateste efectuarea unor specializări în domeniul de radiologie, curs de  radioprotecție organizat de furnizori autorizati  de Ministerul Muncii, Familiei si Protecției Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătății și avizat de CNCAN București.

Dat de 24 martie este termenul limită pentru depunerea dosarelor iar concursul se va organiza astfel: pe data de 3 aprilie este programată proba scrisă iar pe 7 aprilie va avea loc proba de interviu.

Vizualizări: 604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: