Social

Angajații Muzeului Județean, la cursuri în Italia 

Oportunitate pentru angajații Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu și colaboratorii săi. Instituția selectează șase participanți pentru prima mobilitate internațională din cadrul proiectului ”Privind spre viitor - Un muzeu educat și resilient”, finanțat din fonduri europene.

Prima mobilitate a proiectului este reprezentată de participarea la cursul Educație muzeală-Artă, incluziune și învățare, ce va avea loc în Reggio Emilia, Italia. Cursul va avea loc între 27-31 martie 2023. ”Acest curs de perfecționare reprezintă o oportunitate extraordinară de a afla cele mai noi tendințe în domeniul incluziunii sociale, a utilizării patrimoniului cultural pentru învățare/ dezvoltare comunitară și de a participa la vizite profesionale la instituții culturale din regiune. Toate costurile aferente participării la această conferință sunt acoperite de programul Erasmus+”, transmit reprezentanții muzeului.   

Pot să participe angajații sau colaboratorii muzeului, cu funcții de specialitate (muzeograf, referent, supraveghetor, restaurator), care dețin cunoștiințe medii de limba engleză. 

Selecția va fi efectuată de o comisie de selecție formată din specialiști ai Muzeului Județean Gorj, iar rezultatele vor fi afișate în data de 1 februarie. 

 

Vizualizări: 387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: