antiVirale

Campionatul Național de Drift, pe Transalpina!

În cursul săptămâni viitoare va avea loc etapa a 3-a din Campionatul Național de Drift, competiție anunțată de organizatori pe o porțiune din Transalpina, la start aflându-se și pilotul gorjean Cătălin Calotă.

Pasionații de drift au ocazia să vadă o etapă a Campionatului Național, în perioada 22-23 iulie, pe Transalpina. La start sunt anunțați 50 de piloți din șase țări, traseul fiind considerat unul cu dificultate ridicată. 

Organizatorii au făcut o prezentare specială evenimentului care are loc pe o porțiune din Drumul Regelui. “Pe-un picior de plai, Pe-o gură de rai”… Pe #Transalpina, un traseu legendar, vom organiza Etapa numărul 3 a Campionatului Național de Drift 2023. Vino să te bucuri de spectacol în mijlocul acestui paradis natural, unde forța mașinilor de competiție se întâlnește cu splendoarea naturii într-o simfonie perfectă!

Transalpina, cunoscută și ca "Drumul Regelui", este unul dintre cele mai impresionante și fermecătoare locuri din țara noastră. Înconjurată de peisaje montane de poveste și cu panorame uluitoare, această șosea se prezintă ca o adevărată poartă către rai. Pe aceste meleaguri idilice, peste 50 de piloți se vor confrunta și vor lupta până la capăt, pentru titlul de campion al etapei.

Hai și tu alături de noi și bucură-te de splendoarea naturii și de magia unei noi etape #RoDrift! Intre cer și pământ suntem noi, #RoDrift!”, este anunțul organizatorilor pentru pasionații de drumeție dar și de cai putere.

Va participa la Etapa Nr. 3 Clasele PRO & SemiPRO din Campionatul National de Drift și pilotul gorjean Cătălin Calotă, în vârstă de 18 ani. 

Vizualizări: 711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: