Social

Angajări la Transloc pentru activitatea de ridicări auto 

16 noi angajări vor fi făcute în cadrul societății de transport în comun din Târgu Jiu. Municipalitatea a aprobat suplimentarea posturilor de la Transloc în vederea desfășurării activității de ridicări auto. Autospeciala ar urma să ridice autoturismele parcate ilegal începând cu luna iunie, primele vizate fiind mașinile abandonate. 

Pentru activitatea de ridicări auto, conducerea Transloc a obținut, la finalul lunii aprilie, aprobarea Consiliului Local Târgu Jiu pentru suplimentarea personalului prin înființarea unui post de șef de activitate de ridicări auto și alte cinci posturi de conducător auto cu autorizare de macaragiu. De asemenea, societatea mai angajează cinci legători de sarcină, dar și cinci casieri încasatori. 

Angajările vor fi făcute pentru o perioadă nedeterminată, cu contract individual de muncă. Mașina de ridicări urmează să fie înmatriculată, astfel încât să fie pusă în funcțiune începând de luna viitoare. 

Circa 200 de mașini au fost identificate ca fiind abandonate pe domeniul public, acestea urmând să fie ridicate de angajații Transloc. Ulterior, autospeciala va fi utilizată și pentru ridicarea mașinilor staționate ilegal în parcările de reședință din municipiu. 

Vizualizări: 2,537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: