Actualitate

Angajări la stat, înainte de restructurări

Guvernul tot anunță tăieri de posturi la stat, dar în paralel se fac angajări.

În Gorj sunt mai multe posturi scoase la concurs. Primăria Bîlteni angajează muncitor calificat și referent, iar Primăria Crușeț caută inginer topograf.

Și școlile fac angajări. Școala Gimnazală “Sf. Nicolae” din Târgu Jiu caută laborant, Liceul Novaci angajează fochist, iar cel din Rovinari caută îngrijitor. Și la grădinițele de stat sunt angajări în această perioadă.

Sunt posturi și la instituțiile de cultură. Teatrul Dramatic “Elvira Godeanu” a scos la concurs postul de director tehnic-administrativ, iar Școala Popularăd de Arte din Târgu Jiu caută consultant artistic și fotograf.

Direcția de Statistică Gorj are nevoie de expert, Primăria Tismana caută șef pentru serviciul Buget, iar primăria Târgu Jiu a scos la concurs posturile de director la Impozite și Taxe, director și director adjunct la Urbanism, șef serviciu Autorizări Construcții.

Primăria Scoarța caută consilier debutant la Serviciul de Evidență a Populației, Primăria Dănești angajează consilier principal pe Relații Publice, Primăria Târgu Jiu are nevoie de inspector asistent la Investiții, iar Primăria Runcu are nevoie de un polițist local.

Vizualizări: 2,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: