Actualitate

Două subiecte pe care au uitat să le discute cu Burduja

Liderii sindicali din Complexul Energetic Oltenia sunt setați pe modul închidere, astfel că au uitat să discute cu ministrul Energiei câteva subiecte esențiale pentru salariați.

Nu au întrebat de ce nu se fac angajări în locul sutelor de oameni care se pensionează. Angajările sunt importante nu doar pentru a fi create locuri de muncă, ci pentru că actualele locuri de muncă devin nesigure pentru angajații rămași. Un subiect prea puțin abordat de liderii sindicali, deși în unele unități s-a ajuns ca doi - trei oameni să muncească pentru zece.

Un alt subiect uitat este Filiala de Lignit. Când va fi făcută, care este scopul? Informațiile sunt vagi, s-a spus doar că termenul limită este 2026. Bine, ei uită să spună că este 1 ianuarie 2026. 

Liderii sindicali au vorbit doar despre decalarea cu doi - trei ani a termenelor de închidere. De ce? Mai sunt dintre ei câțiva care nu se încadrează la pensionare până în 2025. Asta e grija lor, să iasă ei la pensie. 

Dacă nu vă alegeți lideri mai tineri, nu o să vă reprezinte nimeni pe voi, miile de angajați din CEO care aveți nevoie de serviciu și după 2025.

Vizualizări: 2,243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: