Actualitate

Angajări la primăriile Târgu Jiu și Motru

Mai multe posturi au fost scoase la concurs de primăriile Târgu Jiu și Motru. 

La Târgu Jiu se caută trei consilieri juridici, grad superior. Candidații trebuie să aibă facultatea de Drept și șapte ani vechime în specialitate. Prima probă a concursului, cea scrisă, va fi pe 10 august.

Un alt post scos la concurs este cel de inspector debutant, la compartimentul Autorizări construcții. Proba scrisă va fi pe 12 august. Sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile urbanismului, arhitecturii sau construcţiilor. 

Primăria Târgu Jiu mai caută și inspector superior la Serviciul fond locativ și post de referent superior la compartimentul Gospodărie comunală. Pentru primul post sunt necesare studii juridice și șapte ani vechime în specialitate, proba scrisă fiind programată pe 17 august. Pentru celălalt este suficient bacalaureatul luat și șapte ani vechime. Prima probă a concursului, cea scrisă, va fi pe 19 august.

Primăria Motru caută să angajeze asistent medical gradul principal pentru Compartimentul asistență medicală școlară și preșcolară. Candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ preuniversitar postliceal, să aibă aviz anual pentru autorizarea exercitării profesiei de la Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Este necesară și o vechime de cinci ani în specialitate.

Un alt post este de îngrijitor la Compartimentul administrativ, aici fiind suficiente studii generale.

Primăria Motru mai caută un șofer pentru Compartimentul administrativ. Candidații trebuie să aibă studii liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat; să dețină permis de conducere categoria B valabil, cu vechime în conducere minimum 1 an.

Mai sunt scoase la concurs două posturi de îngrijitor în cadrul Compartimentul activități de sport și tineret, singura condiție pentru candidați fiind studii generale.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 23 iulie. Proba scrisă a concursurilor va fi pe 3 august, iar interviul pe 6 august.

Vizualizări: 2,299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: